sådan laver man skumfiduser!

Efter at have fået et skumfidus-hjemmelaver-sæt i julegave af Jens' lillebror. Så måtte vi jo prøve det.

Man tager et minisæt til hjemmelavede skumfiduser og læser derpå vejledningen bagpå.

 

Derefter finder man ud af, at man skal ud og købe et sliktermometer før man overhovedet kan komme i gang.

 

I minisættet ligger en meget detaljeret opskrift som man efter at have læst 20-30 gange stadig ikke kan huske i hovedet.

"- Er det mon også helt rigtigt, det jeg er i gang med, det ser lidt mærkeligt ud!!"

Herefter piskes æggehviderne stive. Det er da noget man kan både forstå og forholde sig til, så det gik nemt!!

Til sidst piskes sukkermassen, æggehviderne og gelatinen sammen...

Umiddelbart lyder dette jo ganske lige til. Først skal de piskes to minutter i et koldt vandbad og derefter 5 min udenfor vandbadet til massen begynder at sætte sig på piskeriset

Hjææælp....

jeg har ikke en gang pisket massen 2 minutter og nu er skumfidus-dejen på vej ind i piskerisets maskineri.

 

...skal jeg mon blive ved med at piske????

Nu må det være nok. Dejen er klar til at blive til små lækre skumfidusbidder.

Men inden da skal "dejen" lige af OG ud af piskeriset!!!

Det er sørme ikke helt nemt!!

Her ligger vores skumfidus-"dej". Den skal nu bare lige trykkes lidt fladere og skæres ud i passende bidder, efter at have hvilet lidt!!

Dette er så det endelig resultat!!

De ligner da meget godt, gør de ikke???

Mmmh, de smager godt!!